Adora Går Solo

Den tidligere producer og sangskriver hos HYBE, Park Soo-Hyon, bedre kendt som Adora, har underskrevet en eksklusiv kontrakt med Aura Entertainment og vil debutere som solist i November forlyder det.

Adora, som af ARMYs nogle gange omtales som det 8. medlem af BTS, var tidligere trainee under Music K Entertainment. Her skulle hun originalt have været en del af pigegruppen The Ark, men hun endte af ukendte årsager med ikke at debutere med gruppen.

Kommende Idol Blev Producer

I 2016 blev hun udvalgt af HYBE, på dette tidpunkt kendt som BigHit Entertainment, gennem deres auditions “2016 Next New Creator”, og blev derefter en del af HYBEs producer team.

Spring Day produceret af bl.a. Adora
Spring Day som Adora var med til at producere.

Som producer har hun medvirket i skabelsen af nogle af BTS’ største hits, deriblandt Spring Day, Euphoria, Friends og Magic Shop Men nu ser det altså ud til at Adora for alvor vil ud og prøve kræfter som kunstner og solist.

Kontrakt Med AURA Entertainment

Det er kommet frem at Adora har underskrevet en ekslusiv kontakt med Aura Entertainment, og som nævnt, ser det ud til at hun skal debutere som solist her i november.

Aura Entertainment er et forholdsvis nyt selskab, som blev etableret i december sidste år, og det tegner til at de vil specialisere sig i et producere og repræsentere solokunstnere. Navnet Aura har de eftersigende valgt fordi det repræsenterer deres kunstneres charme, yndig (Adorable), ultimativ (Ultimate), sjælden (Rare) og Attraktiv (Attractive), ligesom det også indeholder Auras forhåbninger og filosofier om at introducere en perfekt kunstner som ikke kan erstattes, for verden. Indtil videre vil Aura afsløre to kunstnere som en del af deres hold, inklusiv Adora.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *