BTS’ Jimin afslører titel for soloalbum ‘Face’

BTS‘s Jimin har annonceret udgivelsen af sit første soloalbum, “Face”, der udkommer den 24. marts via Big Hit Music.


Nyheden om Jimins første soloprojekt i fuld længde ankom i et kort videoklip, der afslørede navnet på EP’en, som ifølge en pressemeddelelse refererer til at “Jimin står ansigt til ansigt med sig selv, mens han gør sig klar til sine næste skridt.”

Meddelelsen fortalte også, at særlige fanaktiviteter ville finde sted i løbet af albummets udgivelsesuge. Forudbestillingsdatoen for EP’en startede den 22. februar.

Albummet blev første gang teaset af Jimin tidligere på måneden under en livestream på Weverse Live. “Jeg er i øjeblikket ved at forberede en masse ting, som jeg kan lave sammen med jer omkring det tidspunkt,” sagde han ifølge en rapport fra Soompi. “Jeg planlægger en masse forskellige slags ting, vi kan lave for at have det sjovt sammen og hygge os, så jeg tror, ​​I trygt kan se frem til det.”

Datoer for Jimins promovering af “FACE”

Jimin har tidligere samarbejdet med BigBang-medlem Taeyang på nummeret “Vibe”, som markerede Jimins første officielle udgivelse, siden BTS annoncerede, at de ville tage en pause fra gruppeaktiviteter for at give K-pop-sangerne tid til at fokusere på solo-projekter. Jimin har tidligere sunget solo på sangene “Lie” og “Serendipity” såvel som sangen “With You’” fra soundtracket til TVN-dramaet “Our Blues”.

Medlemmerne RM og J-hope er de seneste, der allerede har udrullet soloalbum i fuld længde, mens Jin udgav “The Astronaut” med Coldplay, og Jungkook gik sammen med Charlie Puth på sangen “Left and Right” og sang “Dreamers” under åbningsceremonien til FIFA World Cup 2022. I mellemtiden er Suga den første til at annoncere en solotour, der starter i USA og Asien fra slutningen af ​​april.

Hvis du ønsker at forudbestille JImins EP og vil have dit køb til at gælde på de danske hitlister kan du bestille den hos imusic.dk her.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *