TXT, BTS, Stray Kids, NewJeans, NCT 127, TWICE og ENHYPEN tager alle topplaceringer på Billboards World Albums Chart

Billboard har offentliggjort sit World Albums chart for ugen, der slutter den 25. februar!

K-pop tager verden med storm, og Billboards World Albums Chart er et bevis på det. I denne uge har TXT, BTS, Stray Kids, NewJeans, NCT 127, TWICE og ENHYPEN alle igen vundet plads på listen. Dette markerer en stor milepæl for K-pop, da det fortsætter med at vinde global anerkendelse.

TXTs seneste minialbum “The Name Chapter: TEMPTATION” tilbragte sin tredje uge i træk som nr. 1 på World Albums-hitlisten, såvel som sin tredje uge i top 10 af Billboard 200.

TXT

BTS’s antologialbum “Proof” holdt stabilt som nr. 3 i sin 36. uge i træk på World Albums-hitlisten, mens deres album fra 2020 “Map of the Soul: 7” igen kom ind på hitlisten som nr. 6 (der markerer dets 126. uge på listen). BTS’s RM’s soloalbum “Indigo” holdt sig også stærkt på nr. 9 i sin 11. uge i træk på hitlisten.

Stray Kids’ seneste minialbum “MAXIDENT” forsvarede sin placering som nr. 5 i sin 16. ikke-på hinanden følgende uge på hitlisten, efterfulgt af NewJeans’ debut-EP “New Jeans” som nr. 8 (i sin 19. uge) og NCT 127’s studiealbummet “2 Baddies” på nr. 10 (i sin 22. uge).

Stray Kids – MAXIDENT

Endelig klatrede TWICEs “BETWEEN 1&2” tilbage til nr. 12 i sin 21. ikke-på hinanden følgende uge på diagrammet, mens ENHYPEN’s “MANIFESTO : DAY 1” rundede top 15 i sin 28. uge.

K-pop tager verden med storm, og Billboards World Albums Chart er et bevis på det. I denne uge har TXT, BTS, Stray Kids, NewJeans, NCT 127, TWICE og ENHYPEN alle vundet plads på diagrammet. Dette markerer en stor milepæl for K-pop, da den fortsætter med at vinde global anerkendelse.

Disse kunstneres succes på Billboard-hitlisten viser, at K-pop ikke længere kun er en nichegenre, men er blevet et mainstream-fænomen. Det viser også, hvordan K-pop har været i stand til at bryde igennem sprogbarrierer og kulturelle forskelle for at nå ud til fans over hele verden. Med denne succes følger et endnu større ansvar for disse kunstnere til at fortsætte med at skubbe grænser og skabe musik, der giver genklang hos deres fans.

Tillykke til alle kunstnerne!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *