J-Hope udgiver ny single, ‘On The Street’

Den 3. marts 2023 udgiver den populære sydkoreanske rapper J-Hope, fra gruppen BTS, sin solo-single med titlen “On The Street”. Dette er en meget meningsfuld gave til fans af gruppen, som har støttet J-Hope og BTS gennem alle årene.

Titlen “On The Street” er en reference til J-Hopes rødder i streetdance, hvilket var måden hvorpå hans drøm om at blive kunstner først startede. Denne sang er en måde for ham at udtrykke sin taknemmelighed over for sine fans og den vej, han og hans fans vil fortsætte med at gå sammen.

Annonceringen af J-Hopes solo-single blev mødt med entusiasme fra ARMY, det fælles navn for BTS’s fandom. Der blev lavet mange opslag på sociale medier som svar, hvor fans udtrykte begejstring i forventning om den kommende single.

Nogle spekulerede i, at J-Hopes kommende single er relateret til hans kommende værnepligt, hvilket han tidligere på måneden bekræftede at han var i gang med forberedelserne til.

Udgivelsesdatoen for singlen er kl. 14.00, KST den 3. marts 2023 og i Danmark udkommer den tidligt om morgenen.

Vi kan ikke vente med at høre, hvad J-Hope har i vente til sine fans og kan ikke vente med at se, hvad han ellers har planlagt for fremtiden.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *