Rocky forlader ASTRO og Fantagio

Rocky fra det sydkoreanske boyband ASTRO, har officielt forladt gruppen og dens pladeselskab Fantagio for to dage siden.

Nyheden om, at Rocky har forladt gruppen, blev bekræftet af Fantagio, det pladeselskab/agentur, der har ansvaret for gruppen, den 28. februar.

Agenturet meddelte også, at de resterende medlemmer af ASTRO, Cha Eun-woo, Moon Bin, MJ, JinJin og Yoon San-ha, vil fortsætte deres aktiviteter som normalt.

Rocky har været en del af ASTRO siden deres debut i 2016 og har aktivt promoveret med gruppen i de sidste fire år. Årsagen til hans afgang kendes endnu ikke, men det gættes på, at udløbet af hans kontrakt med Fantagio kan være årsagen.

Den 28. februar delte Rocky nedenstående brev til fans og annoncerede sin tilbagetrækning fra gruppen.

“Hej, det er Rocky. Jeg hilser på fans for første gang i et stykke tid. For det første vil jeg gerne undskylde for ikke at kunne bringe gode nyheder, men jeg tænkte, at det var rigtigt at lade AROHAs være de første til at høre denne nyhed, så jeg skriver et brev her. Jeg forlader Fantagio, som jeg har været sammen med i 14 år, og afslutter mine aktiviteter med ASTRO. Tiden hvor jeg har promoveret som ASTROs Rocky var meget værdifuld for mig. Mine medlemmer, som har været med mig i disse tider og især AROHA’er, mine største styrker, jeg takker jer alle oprigtigt. Takket være jeres overstrømmende kærlighed og opmuntring, kunne jeg vokse og lære en masse. Uanset hvor jeg er, vil jeg ikke glemme de minder, jeg har skabt med medlemmerne og AROHA’erne og jeg vil værne om dem omhyggeligt. AROHA’er, tak for alt indtil nu.”

Oversættelse af Rocky’s brev til fans.

Fans af det seks mand store boyband er kede af nyheden om Rockys afgang og håber på det bedste for ham i fremtiden.

I mellemtiden vil ASTRO fortsætte deres aktiviteter med de fem resterende medlemmer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *