Mino fra Winner påbegynder sin værnepligt

Mino fra Winner påbegynder sin obligatoriske militære forpligtelse den 24. marts, ifølge en lokal nyhedsrapport torsdag.

Han vil aftjene som socialarbejder, bekræftede YG Entertainment. Han er det tredje medlem som aftjener sin værnepligt. Kim Jinwoo og Lee Seunghoon har afsluttet deres militærtjeneste, og Kang Seungyoon vil også snart påbegynde sin.

Mino antydede nyheden i sidste uge, mens han var dommer i et tv-program. Han sagde, at han var skuffet over at måtte forlade programmet efter første runde, ligesom han fortalte deltagerne, at han glæder sig til at se, hvem der ville “true” hans position, når han vender tilbage om omkring to år.

Han blev medlem af bandet Winner, dannet gennem en tv-reality-konkurrence, der blev sendt i 2013. Bandet debuterede næste år med “2014 S/S” og har udgivet en række hitsange.

.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *