J-Hope feat. J Cole “On The Street” er ude nu!

BTS’ J-Hope udgav sin seneste single “On The Street” fredag, med et meningsfuldt budskab til sine fans, inden han begynder at aftjene sin.

Efter succesen med hans debutalbum, “Jack in the Box”, i juli, udkom “on the street” tidligt fredag morgen. Det er syv måneder efter udgivelsen af hans første soloprojekt.

J-Hope har udgivet en dejlig lo-fi hip-hop melodi med den hensigt at sprede glæde og optimisme. Dens glatte melodiske flow fanger let lytterne og formidler kunstnerens inderlige budskab om håb og glæde gennem musik.

BTS’ rapper og danser var involveret i at skabe melodien og teksten til sangen.

Sangen er et vidnesbyrd om kunstnerens drøm om at blive en succesfuld kunster med sin start på gaden. Dette er en henvisning til J-Hopes start som street danser inden han blev en del af BTS. Han lover også sine fans, at han aldrig vil glemme dem og vil fortsætte med at gå med dem på denne rejse.

J-Hope slog sig sammen med den amerikanske rapper J. Cole på sangen , hvis musikvideo også udkom samme dag.

Se musikvideoen herunder.

BTS-medlemmets forbindelse til J. Cole går tilbage til 2013. En måned efter gruppens debut det år afslørede septetten deres indtryk og tanker efter debuten gennem en genindspilning af J. Coles “Born Sinner” og udgav den gratis på soundcloud under titlen “Born Singer”. “Born Singer” blev officielt udgivet som en del af gruppens antologialbum “Proof” i juni 2022.

I august mødte K-pop-musikeren J. Cole personligt på Lollapalooza i Grant Park, Chicago. J-Hope optrådte på den fire dage lange amerikanske musikfestival som hovednavn.

I mellemtiden forventes sangen at være den sidste udgivelse fra J-Hope, før han begynder sin obligatoriske militærtjeneste.

BTS’ agentur Big Hit Music meddelte søndag, at den 29-årige melder sig til værnepligt. Alle raske mænd i Sydkorea mellem 18 og 28 år er forpligtet til at tjene i militæret.

Selvom agenturet ikke gav en specifik dato for hvornår J-Hope påbegynder sin værnepligt, sagde sangeren under en live-udsendelse samme dag på Weverse, at han ikke vil begynde at aftjene med det samme.

J-Hope bliver det andet medlem fra BTS, der melder sig efter gruppens ældste medlem Jin.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *