By Jungkook, 2101 Records - Spotify, Fair use, https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=72307318

BTS’ Jungkook runder 200M Spotify-streams med ‘Dreamers’

BTS-medlem Jungkook har rundet 200 millioner streams på Spotify med sin single “Dreamers” omkring 110 dage efter sangen blev udgivet.

Sangen er fra det officielle soundtrack til 2022 FIFA World Cup. De mange streams er det hurtigste en K-pop soloartist har opnået denne bedrift. Denne single debuterede som nr. 2 på Spotifys globale dagsliste – en rekord for en asiatisk musiker. Den toppede også Billboards Digital Song Sales-liste på udgivelsesdagen og toppede iTunes Top Songs-listen i 100 lande.

I mellemtiden har han samlet 900 millioner streams på platformen i alt med “Dreamers”, “Stay Alive” og Charlie Puth-samarbejdet “Left and Right”. Det er kun omkring 372 dage siden, han fik en personlig kunstnerside på Spotify, hvilket gør det til endnu en rekord for en K-pop-musiker.

Se musikvideoen til Dreamers her

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *